VERSCHIL WASPARFUM  WASVERZACHTER.

Er zijn veel verschillende goedkope en wat duurdere wasverzachters op de markt , maar geven allemaal niet de extreme geur boost aan uw wasgoed die u zoekt .

PRIJS VERSCHIL WASPARFUM / WASVERZACHTER.

In verhouding heeft u van een wasverzachter , veel meer nodig per wasbeurt ( ongeveer 30-40 ml ) zonder de gewenste geurboost ., zoals hierboven al beschreven heeft u van ROYAL ESSENCES maar maximaal 10 ml nodig per wasbeurt , dus uiteindelijk een minder verbruik , dus gunstiger voor UW portemonnee.

WEL OF GEEN WASVERZACHTER …
We horen met regelmaat de vraag , als ik wasparfum gebruik , mag ik dan voor de zachtheid geen wasverzachter gebruiken ?
Jazeker , Als u dit graag wilt Mag u natuurlijk wel een wasverzachter gebruiken in combinatie met ROYAL ESSENCES WASPARFUM , wij adviseren dan wel , om een geurloze wasverzachter te gebruiken , zodat u de pure geur van onze heerlijke geuren blijft ruiken .Stofzuiger Luchtverfrisser

Naast onze heerlijke geuren , heeft royal essences ook de lekkerste geuren stofzuiger korrels , voor een heerlijke geur in huis , tijdens het stofzuigen .

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN LEUKE ACTIE,S VOLG OOK ONZE SOCIALS .

ROYAL ESSENCES EN PRODUCTIE ..
Onze geweldige  WASPARFUM worden speciaal voor ons geproduceert bij de beste parfum ontwikkelaars in italie , al onze geuren zijn gemaakt met de beste zorg , en zijn DIERPROEF EN PARABENEN VRIJ .
Onze verpakkings materialen zijn allemaal TE RECYCLEN , omdat we bij ROYAL ESSENCES ook stil staan bij het millieu .