VOORDELEN WASPARFUM ROYAL ESSENCES.

VOORDELEN WASPARFUM ..
Wasparfum van royal essences is al de voordeligste van het land , met onze meest exclusieve geuren , en keuze uit de meeste geuren ( meer dan 20 verschillende geuren ) hebben we voor iedere neus een heerlijke geur.
De voordelen van ROYAL ESSENCES WASPARFUM zijn dat het een heel schoon product is en geen resten achterlaat in uw machine of kleding , dus de trommel , rubbers , slangen van uw machine blijven schoon , dit voorkomt dat u VETLUIS in uw machine krijgt , en op den duur een grauwe laag op uw kleding.

ROYAL ESSENCES WASPARFUM.

Omdat veel mensen nog niet bekend zijn , met WASPARFUM , lichten we het graag nog een toe , Wasparfum is een zeer geconcentreerde parfum olie , die zorgt voor een ware geur explosie tijdens het wassen van de dagelijks was.
Omdat wasparfum super geconcentreerd is , heeft u er maar een minimale hoeveelheid van nodig ., Met een verbruik van 5 tot maximaal 10 ml per wasbeurt , is het super zuinig in gebruik ., WASPARFUM is geen wasverzachter , maar heeft wel een versterkende werking op de vezels van vele stoffen , zo blijft uw was langer mooi en super fris.

Wasparfum Musk

Musk wasparfum 250 ml  , deze super heerlijke geur is tot weken ruikbaar aan de was , is musk niet uw geur , royal essences heeft meer dan 20 geuren in het assortiment.

Ook op de hoogte blijven van al onze Actie,s klik hier .