Reviews Royal Essences

Op deze pagina staan reviews van onze klanten over onze producten en servive.
U mag zelf ook een review plaatsen om uw waardering uit te spreken.

Royal Essences

zeer tevreden

Rated 5 out of 5
september 16, 2022

sinds kort ben ik me aan het verdiepen in de geuren van de wereld van de wasparfum na verschillende andere merken geprobeert te hebben ben ik helemaal verslaafd aan royal essences luxurious bij andere merken kom ik tot de conclusie dat met dezelfde hoeveelheid de geur veel minder ruikt en niet zo lang ik blijf bij royal essences

groetjes denise

denise

Lekker

Rated 5 out of 5
september 16, 2022

Goede en snelle service. Nog niet gebruikt (vandaag ontvangen) maar ruikt goed.

Angelique

Heerlijk

Rated 5 out of 5
september 14, 2022

Heerlijke geuren bestel elke mnd zo ook mn favoriete geur luxurius/babypowder en nog veel meer ik zeg bestellen maar

Soraya

Herrlijke geurtjes!!!! Goede service!

Rated 5 out of 5
september 14, 2022

Lekkere wasparfums, zeker Olympia, LaVie, Aileen enz. Ben er gek op. Collega’s weten meteen wanneer ik op werk ben zonder mij gezien te hebben….

Voor het het eerst een geur geprobeerd, Lolita Lempicka, het ruikt herrlijk en blijft lang zitten!! Top!!

Goede service, snelle verzending, bij vragen altijd een snelle antwoord.

Goed bedrijf, kan ik alleen maar aanbevelen!

Maggie

Beter dan was verzachter

Rated 5 out of 5
september 11, 2022

Mijn bestelling net binnen ,twee wasjes gedraaid met de Lady gold en helemaal verslaafd 😁👍🏻

Nolly

Super tevreden

Rated 5 out of 5
september 11, 2022

Onze kleren ruiken heerlijk. Ik ben zeer tevreden vrienden en familie hebben ook al bij jullie besteld. Ze vinden onze kleren lekker ruiken

Brigittd

Lang gezocht na tonka arabian en het ruikt super

Rated 5 out of 5
september 11, 2022

Heb het geurtje lang gezocht en gevraagd of hij het kon leveren. Hij ging er achter aan en kon het bestellen en heeft het geleverd. Het ruikt super net als de originele en blijft lang hangen ook al ruik ik het dan zelf niet meer dat mensen zeggen wat ruik je lekker.

Gerard borghuis

Geen wasverzachter meer

Rated 5 out of 5
september 11, 2022

Ik gebruik al een tijdje wasparfum ,en laats had ik de wasgoed buiten opgehangen komt er iemand voorbij lopen en die zegt wat ruikt het lekker ,en mijn dochter is er ook gek mee , en Remco reageert vriendelijk en behulpzaam ,en dan de actie daar wordt helemaal vrolijk van 🥰

Diana Bomhof

Goede service!!

Rated 5 out of 5
september 11, 2022

Goede service en goede prijzen. Reageren snel en beleefd. Koop er snel weer!

Sophie Jacobs

Ik wist niet wat wasparfum was

Rated 4 out of 5
september 11, 2022

Tot 3 weken terug wist ik niet eens wt wasparfum was ik had wel vaker iets voorbij zien komen op internet , maar had het nog nooit gebruikt alleen maar wasverzachter .

toen ik mijn favoriete parfum geur voorbij zag komen van royal essences heb ik hun een berichtje gestuurt , ik was super nieuwschierig en heb na een goede uitleg mijn eerste fles gekocht , nu wil ik niet meer anders ik sta versteld dat je met de weinige hoeveelheid zulke goed ruikende geur hebt

eliza

wat een geweldige geurtjes

Rated 5 out of 5
september 10, 2022

na al verschillende wasparfum te hebben gebruikt was het resulaat niet altijd wat ik had verwacht tot ik aileen en lady gold van royal essences heb ondekt , nu wassen we alleen nog maar met deze geweldige wasparfum .

ook de huid parfum is echt super de geur blijft lang ruiken

in ons gezin zijn we verkocht echt topp

rosita

parfum dames

Rated 4 out of 5
september 10, 2022

na jaren lang dure parfum te hebben gekocht heb ik eens een parfum gekocht bij royal essences , ik moet zeggen ik was erg sceptisch omdat ik ook al eens fm geprobeert had maar dat niet zo goed gevallen was , toch heb ik voor de super betaal bare prijs een geurtje aangeschaft in mijn geval met de geur van lavie , deze heb ik al jaren origineel

ik moet eerlijk bekennen dat ondanks het geen originele parfum is deze geur toch heel dicht in de buurt komt en veel langer ruikt , zeker voor het prijs verschil vind ik deze inspiratie parfum zeker de moeite waard , ik bestel binnekort weer

lieke jansen

Het ruikt naar jou

Rated 5 out of 5
september 10, 2022

Ik gebruik al langere tijd wasparfum van Royalessence van mijn favoriete geur. Zodra ik een was heb gedaan ruikt mijn hele huis hierna. Voor de vakantie ook alle meegenomen kleren hiermee gewassen waarna er in de hotelkamer ook een heerlijke geur hing.

Je zou niet eens parfum op hoeven te doen want dat is je kleding al 🥰

Priscilla

Nooit meer wasverzachter

Rated 5 out of 5
september 10, 2022

Ik ben verliefd!! Wat een heerlijke wasparfums!! Gebruiken het al maanden, bij de laatste fles bestel ik weer een voorraad!! We hebben zelfs een groepsapp en dan bestellen we met zijn alle samen, iedereen om me heen is er gek op! Remco reageerd snel en is erg vriendelijk en behulpzaam! Ga zo door 😍😍😍

Roos

Nooit meer anders!

Rated 5 out of 5
augustus 10, 2022

Wat ben ik blij dat ik jullie ontdekt heb. Mijn favoriete parfum in wasparfum geur! Dag Robijntje Hallo Royal Essences 👍❤️😊

Elise

Geweldige wasparfums met heerlijke geuren

Rated 5 out of 5
augustus 10, 2022

De wasparfums van Royal Essences zijn geweldig. Ze hebben heerlijke geuren en de geur blijft dagen tot weken lang goed te ruiken. Echt een aanrader.

Martine Hendriks

Fantastische geuren

Rated 5 out of 5
juli 6, 2022

Wat een fantastische heerlijke geuren ben er helemaal verliefd op.

Chantal